Mysterie rond ZooCube ontrafeld | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ineens stond hij daar. Midden in de releaselijst van GameCube games stond ZooCube. Niemand had er ooit van gehoord, niemand wist wat het inhield.

Acclaim heeft wat duidelijkheid gegeven over deze game: het wordt een 3D puzzelspel. Geen stomme Tetris-kloon, maar een grappig nieuw concept.

In ZooCube zijn namelijk allerlei beesten door misgelopen expirimenten volledig misvormd. Als een van de wetenschappers zijnde moet je zorgen dat de beesten hun normale vorm weer aannnemen, en weer normaal doorgaan met leven.

Het spel wordt opgedeeld in 7 spelmodi, die je in totaal dik 100 uur speelplezier bezorgen. De multiplayeroptieDe game zal de eerste echte 3D puzzle game worden op een next-generation systeem. “ZooCube zal een unieke puzzle ervaring kennen die verslavend werkt én perfect aansluit bij het steeds groeiende Nintendo-publiek” aldus Evan Stein. “De game zal zowel voor beginnende als ervaren gamers erg leuk zijn, en bovendien een hoge replay-waarde kennen”. Volgens mijn gegevens komt ZooCube al op 14 mei uit, maar dit zou ook anders kunnen zijn, gezien de game op Acclaims laatste releaselijst niet voorkwam.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou