Myst komt later dit jaar ook naar pc vr

Myst komt later dit jaar ook naar pc vr

In het derde kwartaal van dit jaar moet Myst naar pc vr-headsets komen.

Cyan Worlds bracht de adventuregame vorig jaar al naar de Oculus Quest, waar de vr-versie van het spel tot dusver exclusief op verkrijgbaar is. Ergens in het derde kwartaal van dit jaar moeten ook andere pc vr-gebruikers het spel kunnen spelen.

De SteamVR-versie van de game ondersteunt Oculus Rift, HTC Vive en Valve Index. Via de nieuwe Steam-pagina zijn ook enkele screenshots getoond. 

Buiten verbeterde graphics moeten de SteamVR- en Oculus Quest-versies nit van elkaar verschillen. De klassieke point-and-click-adventure laat spelers een mysterieuze locatie verkennen en puzzels oplossen, maar dan in virtual reality. Het origineel verscheen in 1993 en wordt als een van de meest invloedrijke adventures ooit gezien.

Myst VR
Myst VR
Myst VR
Myst VR

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat het eerste deel van deze serie tot het bot toe wordt uitgemolken. Het zou leuk zijn als men wat meer deed met de latere delen. Laat die Riven remaster maar komen.

0
test

@Kwolly Riven vond ik veel beter ja. Echt adembenemend op sommige momenten. Dat blijft mijn favoriete adventure.

0

Ziet er wel grappig uit, eindelijk een goede VR interface. Maar als je de puzzels al kent dan lijkt het me alsnog uiteindelijk een redelijk saaie bedoeling... het is per definitie 100x beter dan het origineel, de snapshot manier van bewegen was zo slecht gedaan dat ik eigenlijk altijd mijn orientatie kwijtraakte. Nu heb je tenminste nog een beetje een idee van de wereld waar je in rond loopt.

0

Aanbevolen voor jou