Nieuws

My Little Pony-vechtgame krijgt spiritueel vervolg via crowdfunding

Vechten met lama’s en beren

Geschreven door David Kers op
Lauren Faust, creative director en producer van de animatieserie My Little Pony: Friendship is Magic, werkt samen met ontwikkelaar Mane6 aan een nieuwe vechtgame.

In maart 2013 maakte Faust haar eigen fan-game, Fighting is Magic, waarin personages uit de animatieserie met elkaar op de vuist gingen. Het moederbedrijf Hasbro dreigde echter met een rechtszaak, waardoor de game geannuleerd werd. Nu komt Faust samen met Mane6 met een spiritueel vervolg op Fighting is Magic. Them’s Fightin’ Herds is verschenen op het crowdfundingplatform Indiegogo en is op zoek naar 436.000 dollar voor een pc-versie van de game.

Voor Thems’ Fightin’ Herds mag de ontwikkelaar ook gebruik maken van de engine die ontwikkelaar Labzero gebruikte voor zijn vechtgame Skullgirls. Het spirituele vervolg wordt ook uitgebreider dan zijn voorganger en bevat onder andere een vechtsysteem met magie, superaanvallen, dynamische muziek, een onlinemodus, een visuele lobby waar geoefend kan worden en vier knoppen om combo’s mee te maken. De personages bestaat dit keer niet alleen maar uit pony’s, maar uit andere vierpotige dieren zoals lama’s, herten, schaapshonden en beren.

Them’s Fightin’ Herds staat gepland voor april 2017.

Bron: Indiegogo

Dit artikel delen:

Lees meer

Win een bètacode voor Starcraft 2: Legacy of the Void Animal Crossing: Happy Home Designer
1

Reacties op: My Little Pony-vechtgame krijgt spiritueel vervolg via crowdfunding

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • sollitdude

    • 22 september 2015 22:54
    NEE! geen bronies!!!!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.