In februari ontvangen Xbox 360-bezitters met een Elite-abonnement een multiplayermap, in maart volgen twee maps en een Spec Ops-missie, in april komen er weer twee maps uit en in mei een map en een missie. De eerste nieuwe spelmodus verschijnt in juni, samen met en map en een missie, in juli weer twee maps en in augustus wederom een spelmodus, map en missie. In september wordt de Season of Content afgesloten met een nieuw map en een missie. 

Op 24 januari zijn de multiplayermaps Liberation en Piazza verschenen voor Xbox 360-gamers met een Call of Duty: Elite-abonnement. Het totale aantal downloadbare contentitems voor Modern Warfare 3 komt daarmee op twintig, zoals Infinity Ward eerder had beloofd.

Het is nog niet bekendgemaakt wanneer PlayStation 3-bezitters met Elite op de content kunnen rekenen. Aangezien er geen platform wordt genoemd bij de kalender is de kans groot dat die ook voor hen geldt. Vanwege een deal tussen Microsoft en Activision krijgen PS3-gamers de content in ieder geval later, maar mogelijk in dezelfde maand als Xbox-bezitters. Gamers zonder Elite moeten langer wachten en de content steeds in bundels aanschaffen.