Muzikanten in Red Dead Online spelen kerstliedjes | Gamer.nl

Muzikanten in Red Dead Online spelen kerstliedjes | Gamer.nl

Spelers hebben in Red Dead Online ontdekt dat meerdere muzikanten kerstliedjes spelen. Ontwikkelaar Rockstar heeft dit tijdelijke fenomeen toegevoegd aan de online modus met de laatst uitgebrachte patch.

Alhoewel het geen grote toevoegingen zijn, geeft het de wereld van Red Dead Redemption wel ietwat meer sfeer. De subtiele detail werd eerst ontdekt door Reddit-gebruiker SkeptaPurple, die een video deelde van een pianist die 'Deck the Halls' speelde in een bar.

Eerst werd er vanuit gegaan dat dit de enige muzikant in de online wereld was die op de piano een kerstliedje speelt. Echter volgden al snel andere spelers die video's plaatsten van hun eigen tegemoetkomingen met pianisten. Daaruit kwam naar voren dat er in Red Dead Online op verschillende locaties pianisten zijn die verschillende kerstliedjes spelen. Spelers plaatsten deze video's onder andere op Twitter.

Ondanks dat spelers positief verrast te zijn door het leuke detail, zegt men dat ze het jammer vinden dat Rockstar niet meer heeft toegevoegd in het teken van de feestdagen. Zo spreekt men over een eventuele stad bedekt met sneeuw om het kerstthema naar voren te laten komen. Daarnaast hopen vele spelers dat Rockstar alsnog iets speciaals gepland heeft staan voor de kerstdagen, zoals een speciale aanbieding met de in-game valuta van gouden staven.

Red Dead Online is gratis te spelen voor alle spelers die een kopie bezitten van Red Dead Redemption 2.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou