[muziekgames-DLC doen we niet] Def Jam Rapstar introduceert nieuwe DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Elk nummer is op de 360 te downloaden voor 160 MS punten op Xbox Live en voor de PS3 moet een bedrag van 1,99 worden neergeteld op Playstation Network.

Mensen met een Xbox 360 en Def Jam Rapstar kunnen vanaf deze week nummers downloaden van Eve “Who’s that girl”, Young Money “Every girl en van Kanye West “Jesus walks”. Naast gewone nummers zijn er ook instrumentale nieuwkomers met nummers van Just blaze “Cape kingz anthems” en Nitti “Robbin’ cru”.

Voor de Playstation 3 zijn er andere nummers beschikbaar die gedownload kunnen worden. Met nummers van Drake “Over”, Flo Rida “Right Round”, Foxy Brown “Get me home” en Rick Ro “Hustlin’”, kan de PS3 weer even vooruit. Ook voor de console van Sony zijn er instrumentale nummers van Danja “Stadium status” en DJ Khalil “The 15th”.

Def Jam Rapstar, van de makers 4mm, Terminal Reality en Def Jam Interactive, kwam begin oktober uit en ontving over het algemeen alleen maar positieve reviews.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou