Mutant Year Zero verschijnt in juni op Switch

Mutant Year Zero verschijnt in juni op Switch

Mutant Year Zero: Road to Eden komt op 25 juni voor Switch uit.

Dat hebben uitgever Funcom en ontwikkelaar The Bearded Ladies Consulting aangekondigd. De game verscheen eind vorig jaar al op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de GDC-presentatie van Epic Games gisteren kondigde de studio de Switch-versie aan.

De Switch-versie van deze strategiegame die veel wegheeft van Xcom bevat ook de aankomende downloadbare content. De ontwikkelaar deelt binnenkort meer info over de dlc. Op pc, PlayStation 4 en Xbox One kan de dlc apart gekocht worden, maar op 25 juni komt ook een deluxe editie van de game voor deze platformen uit waar de dlc al in zit.

Mutant Year Zero speelt zich af in een post-humane apocalyptische wereld en is gebaseerd op bestaande tabletop-games als Mutant Chronicles en het gelijknamige Mutant: Year Zero. In het spel is de wereld verwoest door een nucleaire aanval en is de mensheid weggevaagd. Vanuit het as van de mens en dieren herrijzen mutanten. Dux, de eend met een kruisboog, Bormin het boze varken en Selma, de vrouw van steen. Elke mutant heeft een speciale vaardigheid.

Gamer.nl gaf een 8 aan Mutant Year Zero: "De game is zelfs op de laagste moeilijkheidsgraad pittig, maar laat dat je niet afschrikken. Door de briljante combinatie van stealth en turn-based tactiek word je constant uitgedaagd nieuwe tactieken te bedenken om missies succesvol te volbrengen. Onwennige menu’s, technische onvolkomenheden en een clichématig verhaal brengen irritaties met zich mee, maar doen verder weinig af aan een solide turn-based tactische rpg."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben erg benieuwd hierna. Hij zit in de aanstaande humble bundle. De beste koop van t jaar voor me. €99 dollar voor een jaar👍🏼

0

Aanbevolen voor jou