Musical-gedeeltes Epic Mickey 2 zijn over te slaan | Gamer.nl

Musical-gedeeltes Epic Mickey 2 zijn over te slaan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spector reageert hiermee op de zorgen van sommige spelers dat deze stukken hen opgelegd zouden worden, terwijl ze hier niet op zitten te wachten. "Ik heb het gevoel dat ik die dertig procent (die hier niet op zit te wachten) gerust moet stellen dat er niets aan de hand is. Als je dat gedeelte van de game niet wil ervaren, dan kun je het gewoon overslaan", aldus Spector. 

Hij legt verder uit dat de musicalnummers geen interactief component bevatten, zoals dat spelers mee moeten zingen via een microfoon of op de maat van de muziek knoppen in moeten drukken. "Ik wil dat iedereen gewoon weer even rustig wordt over dit onderwerp. (...) Dit is gewoon een leuke manier om een onderdeel van de geschiedenis van Disney te eren. Als je dat gedeelte niet leuk vindt, sla het dan over."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou