Multiversus-spelers ontgrendelen in drie uur tijd nieuwe Rick and Morty-arena

Multiversus-spelers ontgrendelen in drie uur tijd nieuwe Rick and Morty-arena

Multiversus-spelers hebben in een paar uur tijd een nieuwe Rick and Morty-arena in de game ontgrendeld.

Spelers kregen afgelopen week de taak om samen meer dan tien miljoen 'ring outs' in de game te behalen - oftewel tegenstanders uit de ring te slaan. Als beloning zou een nieuwe Rick and Morty-arena genaamd Cromulons ontgrendeld worden. Spelers kregen binnen drie uur dat de uitdaging aangekondigd werd dit al voor elkaar.

Cromulons is de eerste nieuwe arena sinds de open bèta vorige week beschikbaar kwam. De bèta is beschikbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles. Daarbij is er cross-play aanwezig. 

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

Multiversus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tot nu toe al 10 uur ofzo er in zitten (closed + open beta samen) en ik vermaak me heel erg hiermee. Technisch gezien voelt deze zoveel beter dan de nickelodeon brawl. Beter dan SSBU is het niet, en sommige keuzes zoals dat het lang duurt voordat je echt hard wegvliegt irriteerd me wel eens, maar de F2P, online focus en quick matchmaking werkt wel heel goed voor dit type spel.

0
test

Show me what you got! (kon helaas niet alles in caps typen)

0

Aanbevolen voor jou