Multiversus heeft nu een spectatormodus

Multiversus heeft nu een spectatormodus

Er is een update uitgebracht voor het vechtspel Multiversus waarmee een spectatormodus is toegevoegd.

Fans vroegen al geruime tijd om een spectatormodus. Dit geeft mensen niet alleen de kans om tactieken van andere spelers te observeren, maar maakt het ook makkelijker om publieke toernooien in de game te houden.

Mensen kunnen custom wedstrijden nu samen met drie andere vrienden bekijken. Men heeft zelfs de optie om de computer alle personages te laten besturen en vervolgens te kijken wie er wint.

Een paar maanden geleden gaf regisseur Tony Huynh al aan dat er aan een spectatormodus werd gewerkt. Er werd toen gezegd dat de optie binnenkort beschikbaar zou komen. Verder heeft de patch allerlei bugs weggewerkt en de balans van diverse personages aangepast. In onderstaande tweet zijn alle wijzigingen te bekijken.

Het tweede seizoen van Multiversus is afgelopen november begonnen. Er zijn vier ontgrendelbare skins in de battle pass, waarbij de Baker Street-versie van Tom en Jerry gratis is bij het behalen van Tier 50. De andere skins kunnen alleen met een Premium-versie van de Battle Pass worden ontgrendeld: Astronaut Velma op Tier 1, Tea Time Reindog op Tier 42 en Maestro Bugs Bunny op Tier 50. Marvin the Martian is daarnaast aan de game toegevoegd als speelbaar personage.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou