Multiversus gaat op 25 juni offline, moet in 2024 weer uitkomen

Multiversus gaat op 25 juni offline, moet in 2024 weer uitkomen

Game kan tot 4 april nog gedownload worden

De open bèta van Multiversus gaat op 25 juni offline. Ergens begin 2024 moet de uiteindelijke versie van het spel vervolgens verschijnen.

Dat heeft regisseur Tony Huynh laten weten in een bericht op de website. De open bèta van het vechtspel is sinds juni vorig jaar speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, maar vanaf 25 juni zijn alle online modi en features van de game niet beschikbaar. 

Volgens Huynh hebben spelers tot de uiteindelijke release nog wel gelimiteerde toegang tot offline modi zoals The Lab - een trainingsmodus - alsmede de vrijgespeelde cosmetische items en personages binnen die modus. Alle geboekte progressie en vrijgespeelde of gekochte content blijft intact wanneer de game weer online gaat.

De ontwikkelaar geeft aan dat er nog veel werk aan de winkel is voordat de uiteindelijke versie van de game ergens begin 2024 uitkomt, en bedankt alle spelers voor het uitproberen van de bèta. Vanaf 4 april kan de game daarnaast niet meer gedownload worden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou