Nieuws
Company of Heroes 3

Multiplayertest Company of Heroes 3 nu beschikbaar via Steam

Vecht het uit op acht verschillende maps

Geschreven door Michel Musters op
Op Steam kan men nu deelnemen aan een multiplayertest van het aankomende Company of Heroes 3.

Men kan zich opgeven voor deelname via de officiële Steam-pagina van de game. De gratis test bevat acht verschillende maps gesitueerd in Italië en Noord-Afrika. Men kan 1v1, 2v2, 3v3 en 4v4 uitproberen, alsmede modi zoals Skrimish vs AI, Custom Games en Annihilation. 

Daarbij zijn er vier facties speelbaar: British Forces, Afrika Korps, Wehrmacht en US Forces. De test loopt tot en met aanstaande maandag en moet ontwikkelaar Relic helpen bij het testen van de servers.

Company of Heroes 3 had in eerste instantie afgelopen november op pc uit moeten komen, maar werd uitgesteld naar 23 februari. Ergens daarna moet de game ook op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen. Het is voor het eerst dat een game in de franchise op consoles uitkomt.

Company of Heroes 3 richt zich op Italië in 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog. De game begint bij de invasie van de geallieerden. Ook Noord-Afrika moet in het spel voorbij komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Verticale plaatsing PlayStation5 toch niet schadelijk Gelekte scifi-rpg waar Sony XDev aan werkt is mogelijk van People Can Fly
0

Reacties op: Multiplayertest Company of Heroes 3 nu beschikbaar via Steam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.