Multiplayermodus van The Quarry uitgesteld

Multiplayermodus van The Quarry uitgesteld

Hoewel het singleplayergedeelte van de horrorgame The Quarry nog wel gewoon op 10 juni uitkomt, is de multiplayermodus uitgesteld.

Dat hebben uitgever 2K Games en ontwikkelaar Supermassive Games - bekend van Until Dawn en de The Dark Pictures-games - aangekondigd. De multiplayermodus verschijnt nu op 8 juli, een krappe maand na de release van het singleplayergedeelte.

The Quarry volgt een groepje kampbegeleiders vanaf de laatste dag van hun zomerkamp. Wat een feestelijk einde van de zomer moet worden, krijgt een onverwachte en levensgevaarlijke wending. In de game kruipen spelers in de huid van alle negen kampbegeleiders en moeten zij keuzes maken die de loop van het verhaal beïnvloeden.

De cast bestaat uit onder andere David Arquette (Scream), Skyler Gisondo (The Righteous Gemstones), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens) en Lin Shaye (A Nightmare On Elm Street).

The Quarry komt op 10 juni uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S. Met de multiplayermodus, die nu dus op 8 juli verschijnt, kunnen spelers online samenwerken met maximaal zeven vrienden. Dan kijkt iedereen mee en wordt er gestemd op de keuzes die gemaakt moeten worden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou