Multiplayermodi voor 16 spelers in SOCOM Fireteam Bravo 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De zestien spelers kunnen het tegen elkaar opnemen op acht aangepaste maps en in zeven nieuwe multiplayermodi, waaronder Leader mode en Tug of War. In Leader mode wordt één speler aangewezen als teamleider en zullen alle teamgenoten in de omgeving van deze speler terugkeren op het slagveld zodra ze het leven laten. In Tug of War is het de bedoeling het puntenaantal van de tegenpartij op nul te krijgen door tickets te verzamelen op het speelveld.

Alle modi kunnen zowel lokaal als online gespeeld worden, waarbij het online-gedeelte ondersteuning biedt voor onder andere toernooien, voice chat, clans en aangepaste personages.

SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 moet ergens in 2010 in de Europese winkels verschijnen. De game komt exclusief uit voor de PSP.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou