Nieuws

Multiplayergame Knockout City is nu free-to-play

Ook is het zesde seizoen begonnen

Geschreven door Michel Musters op
De multiplayergame Knockout City is nu free-to-play.

Het spel verscheen afgelopen mei al voor PlayStation, Xbox, Switch en pc, maar begin dit jaar kondigde ontwikkelaar Velan aan dat het spel ergens deze lente gratis speelbaar zou zijn. Electronic Arts stopt daarnaast met het spel uitgeven. Een Xbox Live Gold-, PlayStation Plus- of Nintendo Switch Online-abonnement is ook niet meer nodig om het te spelen.

Naast dat men de game gratis kan spelen, is ook het zesde seizoen van het spel begonnen, genaamd City of Tomorrow. Daarmee worden onder andere een nieuwe Boomerang Ball, een Starfruit Special-energiedrankje en diverse verbeteringen aan de maps toegevoegd. Meer is te lezen in de patch notes. Er kan overigens een battle pass voor het seizoen worden aangeschaft, genaamd de Brawl Pass, waarmee cosmetische items - waaronder een cross-over met Among Us - kan worden ontgrendeld.

In Knockout City proberen spelers elkaar in teams van drie of vier knock-out te gooien met een trefbal. Daarbij maken ze gebruik van de arena, misleidingen en speciale vaardigheden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Japanse line-up van nieuwe PlayStation Plus bekend Dock voor Steam Deck loopt vertraging op
1

Reacties op: Multiplayergame Knockout City is nu free-to-play

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    JustSafety

    • 3 juni 2022 05:58
    Zoo jammer dat het dood gebloed is en je minuten in de wacht staat voor een ranked game… heb onwijs genoten van dit spel.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.