Multiplayerdetails Battlefield 1 bekendgemaakt | Gamer.nl

Multiplayerdetails Battlefield 1 bekendgemaakt | Gamer.nl

Er zijn diverse details over de multiplayer van het gisteren aangekondigde Battlefield 1 bekendgemaakt.

Gisteren werd Battlefield 1 onthuld, waarbij bleek dat de game zich gedurende de Eerste Wereldoorlog afspeelt. Tijdens het evenement werden ook details over de multiplayer gegeven, waarin weer 64 mensen per potje mee kunnen doen, zoals in de oude Battlefield-games.


Spelers kunnen weer te land of in de lucht meevechten. In de lucht kunnen spelers dogfights houden en bomvluchten houden. DICE wil dat spelers veel opties in de lucht hebben. Zo kunnen spelers ook bij een vriend in het vliegtuig zitten. Terwijl een speler vliegt, kan de ander het geweer bemannen.

Spelers kunnen ook controle krijgen over gevecht chepen. Die kunnen de kust vernietigen. Zo is het vervormen van de grond in levels een optie in Battlefield 1. Ook kan er gebruik worden gemaakt van paarden om op te rijden. 

Er werden ook wat details over de wapens gegeven. Spelers kunnen met een bajonet aanvallen en ook sabels lijken een optie te worden. Er komen diverse kla en.

Battlefield 1 verschijnt 21 oktober 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees voor meer informatie over de singleplayer onze preview.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou