Je voudrais une baguette, s'il vous plaît. Dat is zo'n beetje het restant wat nog is overgebleven van 5 jaar scholing in de Franse taal. Als er echter op de Franse website van Raven Shield wat te lezen valt over een aanstaande demoversie, dan komt de vertaling van "Deux Semaines" ook wel weer boven water. Over twee weken kunnen we volgens deze website namelijk een demoversie van dit langverwachte spel verwachten, en wel een multiplayer-demo!Après avoir infiltré le QG d'Ubi Soft Canada, une information ultra-top-secrète est maintenant confirmée. Retenez votre souffle : la démo de Raven Shield ARRIVE !!!

Certaines zones d'ombres persistent, mais nous sommes certain qu'elle devrait faire son apparition ici-même d'ici une à deux semaines.

Ah, j'oubliais une toute petite chose: elle sera MULTIPLAYER !!!

Of het helemaal op waarheid berust is nog maar de vraag, want zowel de Duitse als de Engelse website weten niets over deze demoversie te melden. En zelfs dan zijn releasedates van demoversies tegenwoordig nog twijfelachtiger dan die van echte spellen. Maar we hebben alvast weer iets om naar uit te kijken.