De demo wordt een week lang aangeboden en kan gespeeld worden tot 7 juli. Met deze demo kunnen zestien mensen tegelijk het tegen elkaar opnemen; de online splitscreenmodus voor twee personen wordt ook ondersteund. Spelers kunnen aan de gang op drie van de in totaal vijfendertig banen met vijf van de dertien typen voertuigen: de superbike, buggy, supercar, racing truck en big rig zijn speelbaar.

Naast MotorStorm is er vandaag een multiplayerdemo van Homefront gereleased in de PlayStation Store, evenals de volledige games Dragon’s Lair II: Time Warp en Puzzle Dimension voor PlayStation 3 en Final Fantasy Tactics: The War of The Lions voor PlayStation Portable. Verder is de PSOne-titel Motor Toon Grand Prix 2 verschenen, deze is speelbaar op PS3 en PSP.

Crysis 2

Voor Crysis 2 is het Decimation-pakket verschenen. Deze bevat een vijftal nieuwe maps en twee nieuwe wapens voor de multiplayermodus van de shooter. Decimation is sinds half juni reeds beschikbaar voor de PC- en Xbox 360-versies van de first-person shooter.