'Multiplayerbèta voorkomt einde franchise Gears of War' | Gamer.nl

'Multiplayerbèta voorkomt einde franchise Gears of War' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het voorgaande deel, Gears of War 2, werd uitgebracht zonder bèta en het gevolg was dat de online multiplayer werd bekritiseerd wegens bugs, lag en te weinig innovatie. "Je kan het je niet veroorloven om dezelfde fout twee keer te maken, toch? Want als we eenzelfde lancering met Gears of War 3 als Gears of War 2 online hebben, dan is de franchise dood", zegt Bleszinski in een interview met IGN.

De multiplayerbèta van Gears of War 3 begint op 25 april en eindigt op 15 mei. Spelers krijgen toegang tot de bèta bij een aanschaffing van minimaal 800 Microsoft-punten en bij aankoop van een Xbox Live Time Card voor 3 of 12 maanden. De actie loopt tot 7 maart. Mensen die de Epic Edition van Bulletstorm kopen krijgen al vanaf 18 april toegang tot de bèta.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou