'Multiplayer-uitdagingen Mass Effect 3 niet voor PS3 door Sony' | Gamer.nl

'Multiplayer-uitdagingen Mass Effect 3 niet voor PS3 door Sony' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Vasconcellos moet Sony de Multiplayer Challenges nog goedkeuren. "We blijven werken aan een compromis met Sony, maar ze staan niet toe dat wij de Multiplayer Challenges die op de Xbox 360 en de PC speelbaar zijn ook naar de PS3 brengen", aldus Vasconcellos.

Dit betekent dat PS3-gebruikers de volgende Multiplayer Challenge ook mislopen. Dit weekend krijgen Xbox 360- en PC-gamers Operation Resurgence. Deze Multiplayer-uitdaging sluit aan op de downloadbare content Resurgence en biedt tien procent meer ervaringspunten wanneer spelers op de nieuwe maps spelen; daarnaast zullen ze toegang krijgen tot een nieuw speelbaar personage.   

De Ma Effect 3-multiplayer is een coöperatieve modus waarin vier spelers samenwerken. De Multiplayer Challenges geven spelers extra ervaringspunten en speciale uitdagingen en beloningen. Deze vinden in het weekend plaats.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou