Multiplayer Halo 4 vereist 8 GB schrijfruimte | Gamer.nl

Multiplayer Halo 4 vereist 8 GB schrijfruimte | Gamer.nl

Voor de gamers van de oude garde is het altijd leuk als een bekende ontwikkelaar weer van zich laat horen. Neem nu Keiji Inafune, een naam die je wellicht niks zegt, maar zijn legacy des te meer. Hij is de mede-bedenker van de Mega Man-franchise en ook verantwoordelijk voor onder andere Dead Rising en Lost Planet. Toch is vooral Mega Man relevant als we spreken over zijn nieuwe game, Mighty No. 9. De game doet qua uiterlijk heel erg denken aan Mega Man, maar is in basis toch echt een hele andere game.

"Je hebt minstens 8 GB nodig op een USB Flash Drive of de harde schijf van de Xbox 360 om de multiplayer van Halo 4 te kunnen spelen", aldus Microsoft op Xbox.com. "Voor de optimale ervaring wordt een Xbox 360-harde schijf aangeraden."

Halo 4 verschijnt op 6 november voor Xbox 360 en bevat tijdens de lancering tien multiplayermaps op de disc, er volgen er meer via downloadbare content. Ook komen in de week na release wekelijks vijf mi ies voor de Spartan Ops-modus beschikbaar. De eerste tien weken zijn gratis en vormen samen een seizoen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou