Nieuws
Star Wars Jedi: Fallen Order

Multiplayer designer Halo Infinite werkt bij Respawn aan Star Wars-game

Een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order?

Geschreven door Michel Musters op
Patrick Wren, de senior multiplayer designer van Halo Infinite, is vertrokken bij 343 Industries en werkt nu bij Respawn Entertainment aan een Star Wars-game.

Wren kondigde via Twitter aan dat hij nu deel uitmaakt van het "Jedi-team" als senior encounter designer. Meer informatie over de Star Wars-game in ontwikkeling bij Respawn is er nog niet. Er gaan geruchten dat het een vervolg op Respawns Star Wars Jedi: Fallen Order betreft, maar dit is niet officieel aangekondigd.

Wren werkte in 2012 en 2013 ook al aan een Star Wars-game, namelijk Star Wars: First Assault. Die game werd echter geannuleerd toen Star Wars werd gekocht door Disney. In 2013 ging Wren aan de slag bij 343 Industries, waar hij aan Halo 5: Guardians en het aanstaande Halo Infinite werkte.

Het is overigens relatief gebruikelijk dat ontwikkelaars van games vlak voor de release van een spel vertrekken bij een studio. Halo Infinite komt op 8 december uit. De multiplayer is gratis voor iedereen.

Dit artikel delen:

Lees meer

24/7-speellijst voor Das Haus-map aan Call of Duty: Vanguard toegevoegd 'Nieuwe Sonic-game heet Sonic Frontiers en bevat open wereld'
1

Reacties op: Multiplayer designer Halo Infinite werkt bij Respawn aan Star Wars-game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Vinnyboiiiii

    • 9 november 2021 12:27
    Een goede star wars multiplayer game zoals jedi outcast zou ik zeker wel leuk vinden

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.