Vandaag komt die dan eindelijk, de langverwachte demo van C&C: Renegade. Het zoveelste deel in de Command & Conquer serie is voor het eerst in 3D. In Renegade speel je de commando Havoc die de NODige problemen moet oplossen. Voor deze shooter heeft Westwood in plaats van een bestaande engine, gekozen voor het ontwikkelen van een eigen 3Dwereld. De demo zal een multiplayer map bevatten, maar je hebt wel toegang tot de 28 karakters, 23 wapens en 11 voertuigen.Renegade is a fast-paced 3D action game set in the Command & Conquer universe. For the first time, players can experience the war between GDI and Nod up-close and personal as they fight it out on the ground, among the structures, vehicles and weapons made famous in the original C&C. Renegade offers an intense multiplayer experience with C&C Mode, where two teams of players fight to destroy each other's base.

De vraag is natuurlijk of de jongens van Westwood hun huiswerk goed hebben gedaan aangezien dit hun eerste 3D shooter is die zich afspeelt in het C&C universum. Binnenkort kun je het voor jezelf uitvinden dus houd de site in de gaten en wees er vroeg, bij anders sta je wel een tijdje bij Fileplanet in de rij. (He dat rijmt! ) De demo moet rond de middag uit komen en is exclusief te spelen via gamespy arcade.

Voor het hele artikel kan je hier naartoe surfen. *update: de site Media and online Games Network (hoe bedoel je what's in a name) heeft als een van de eerste een review gemaakt van C&C: Renegade en ze gaven de game een 9 uit 10. Dus als je niet weet of je bereid bent om een tijdje in de rij te staan bij fileplanet voor de demo suggereer ik je eens hier te kijken en als nog je besluit te maken.