Multiplayer BioShock 2 krijgt downloadbare content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare content verhoogt het maximum te behalen level naar vijftig. Ook worden er twee nieuwe speelbare personages geïntroduceerd, namelijk Louie McGraff en Oscar Calraca. Tenslotte zullen er vijf nieuwe maskers, een derde uitbreiding voor ieder wapen en twintig nieuwe beproevingen worden toegevoegd. Sommige van deze extra's zullen niet beschikbaar zijn voor spelers die level 41 nog niet hebben behaald.

Sinclairs Solutions Test komt in maart uit en kost 400 Microsoft punten op Xbox Live Marketplace en ongeveer 5 euro op Playstation Network. 2K Games vermeldt dat de komende maanden meer downloadbare content wordt uitgebracht. Ook de singleplayer van BioShock 2 gaat DLC ontvangen, al is hier nog niets over bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou