Multiplayer Aliens: Colonial Marines bevat team deathmatch | Gamer.nl

Multiplayer Aliens: Colonial Marines bevat team deathmatch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In deze modus spelen twee teams van acht spelers om als eerste vijftig kills te halen. Beide kanten hebben een eigen speelwijze. De Aliens moeten om te winnen gebruikmaken van luchtschachten en andere objecten in de maps om dichtbij de Marines te komen. Daarbij maken ze gebruik van een third-person perspectief om het klimmen gemakkelijker te maken. De Marines moeten als groep samenwerken en voortdurend rugdekking aan elkaar geven om de Aliens tegen te houden.

Zowel de Aliens als de Marines hebben een kla esysteem waarbij verschillende dingen kunnen worden verbeterd. Marines kunnen andere wapens, pantsers en kits kiezen en spelers van de Aliens hebben de opties om moeilijker traceerbaar te worden of een sterker pantser voor hun Alien te kiezen.  Aliens: Colonial Marines verschijnt dit najaar voor PlayStation3, Xbox 360 en PC, en in een later stadium voor Wii U, waarschijnlijk als lanceertitel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou