MSI onthult GS75 Stealth en vernieuwt laptops met RTX-kaarten

MSI onthult GS75 Stealth en vernieuwt laptops met RTX-kaarten

Tijdens CES 2019 heeft MSI de nieuwe GS75 en GS65 Stealth-laptops onthuld. Het zijn de eerste 'thin & light'-laptop met Nvidia GeForce RTX-kaarten en leveren daarom de CES Innovation Award op.

De relatief dunne en lichte laptop (18,95mm, 2,2 kg) wordt uitgerust met een GeForce RTX 2020-kaart, Intel i7-processor, 17.3" 144hz full-hd-ips-scherm en M.2 Sata SSD's. Ook zijn de schermranden van de laptop verdund en is het touchpad verstevigd en vergroot ten opzichte van eerdere vergelijkbare laptops van MSI.

MSI komt ook met een kleinere variant, de GS65 Stealth. De laptop bevat dezelfde specificaties, maar weegt 1,9kg en bevat een 15.6 scherm. De fabrikant ontvangt voor deze variant de CES Innovation Award.

Model

Processor


Videokaart


Scherm


Opslag



Toetsenbord

Audio




Omvang


Gewicht

GT-, GE- en GL-series krijgen RTX

Ook voegt MSI RTX-kaarten aan hun overige laptoplijnen toe. De GT Titan blijft het vlaggenschipmodel en bevat een overklokbare Intel i9-processor en 4k-scherm. Voor de laptop is ook MSI's Cooler Booster-technologie geoptimaliseerd. De GE Raider-laptop heeft een sportiever uiterlijk en de GL wordt in de markt gezet als een toegankelijke laptop die minimaal inlevert op prestaties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou