Mr. Miyagi speelbaar in Vita-game Reality Fighters | Gamer.nl

Mr. Miyagi speelbaar in Vita-game Reality Fighters | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mr. Miyagi is de leermeester in de game, maar gamers die "doorzetten" kunnen hem ook vrijspelen als speelbaar personage. Hirakawa vertelt dat Mr. Miyagi niet de enige kandidaat was voor deze educatieve rol. “Voordat we besloten dat het Mr. Miyagi werd, hadden we verschillende personen op de shortlist staan: Jackie Chan, Bruce Lee, Chuck Norris, Jet Li en zelfs Mike Myers. Het was echter duidelijk dat Mr. Miyagi aan alle eisen voldeed, als echte vechtmeester met ook een humoristische kant.”

De stem van Mr. Miyagi wordt ingesproken door Jim Ward, een Amerikaanse stemacteur die eerder al zijn stem verleende aan personages in Call of Duty, Metal Gear Solid en Ratchet & Clank. De acteur die Mr. Miyagi vertolkte in The Karate Kid, overleed in 2005. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou