MotorStorm Apocalypse niet uitgesteld in Nederland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

UPDATE: "We zijn geschokt en verdrietig door de impact van de aardbeving en tsunami in Japan en onze gedachten zijn bij alle mensen die getroffen zijn, inclusief onze collega's binnen de Sony-familie die wonen en werken in Japan", schrijft Sony in een statement. "We zijn ons zeer bewust van de overeenkomsten tu en deze gebeurteni en en het onderliggene thema van MotorStorm en doen alles wat we kunnen om zo gevoelig mogelijk met deze situatie om te gaan. Hoewel de game zelf reeds gedistribueerd wordt, stoppen we alle verdere verschepingen en verwijderen we zoveel mogelijk marketingmaterialen." MotorStorm Apocalypsewordt op 18 maart uitgebracht voor PlayStation 3. In Engeland is besloten de verkoop wel uit te stellen.

ORIGINEEL BERICHT: De lancering van MotorStorm Apocalypse wordt in Europa mogelijk opgeschort. Sony maakte dit vannacht bekend tegenover GameSpot UK.

"De lancering van de game wordt momenteel besproken. We laten het horen wanneer we meer weten", legt Sony uit. De reden voor een eventueel uitstel is de overeenkomst tu en de setting van MotorStorm Apocalypse en de recente aardbeving en tsunami in Japan. De game, die momenteel nog gepland staat voor een release op 18 maart, speelt zich af in een door een aardbeving verwoeste stad. 

Uitgesteld

Sony Computer Entertainment heeft de game reeds uitgesteld in Japan en in Nieuw-Zeeland, dat 22 februari werd getroffen door een aardbeving. Gisteren werd bekendgemaakt dat de Japanse rampengame Disaster Report 4, dat aankomende lente zou uitkomen, is geannuleerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou