Volgens de BBC komt Motorstorm 2 al voor Kerstmis dit jaar voor de PlayStation 3 uit. Men heeft ook trailers van Resistance 2 en een mysterieuze andere PS3-game gezien.

Motorstorm 2 zal zich volgens BBC afspelen op een mooi eiland, vol met interactieve vegetatie. Een behoorlijke verandering van de stoffige en modderige woestijn dus. De game zal een split-screen mode voor vier spelers bevatten, iets wat in het origineel ontbrak. De titel is nog maanden verwijderd van een complete versie maar de graphics zien er volgens de BBC al enorm indrukwekkend uit.

Resistance 2 zal, zoals al bekend is, zestig spelers in een online wedstrijd kunnen bevatten. Volgens de BBC is de trailer episch en eindigt het met de zin: "Je hebt nog niet gezien waar we tot toe in staat zijn."

Misschien nog interessanter is dat de BBC een trailer voor een game die pas in 2009 uit komt te zien kreeg. Men moest absolute geheimhouden zweren maar Sony wilde laten zien waar hun console tot toe in staat was. "Als de beelden die ik zag echt in-game waren, zoals men bij Sony vertelde, dan zijn we echt aangekomen bij de volgende stap die gaat veranderen hoe console games verhalen vertellen en de speler er in meetrekken," aldus de BBC.