Electronic Arts heeft besloten geen Europese versie uit te brengen van het online race-spektakel Motor City Online. Hoewel deze game er toch heel veelbelovend uit zag is het niet het succes geworden wat men ervan verwachtte. Mensen willen niet betalen om online te racen. En aangezien het in Amerika al niet genoeg geld in het laatje bracht, heeft EA besloten geen Europese servers op te zetten en geen gelokaliseerde versie uit te brengen. Als je het toch wil spelen moet je nu wat dieper in de buidel tasten:Dies gab 'EAs' Presse-Sprecher Udo Lewalter kürzlich gegenüber den Kollegen von 'GIGA Games' zu verstehen und wurde nun noch einmal ausdrücklich von 'Electronic Arts Benelux' bestätigt.

Deutsche Spieler, die jedoch nicht auf den Geschwindigkeitsrausch verzichten möchten, müssen daher wohl oder übel zur US-Version (Preis zwischen 55-60 Euro) greifen und ggf. mit schlechten Pings Vorlieb nehmen.

Of veel mensen echt teleurgesteld zijn met dit nieuws is maar de vraag. Als er echt veel vraag naar was had EA het niet gecanceld. En voor de mensen die geen duits kunnen: Je kan ook de Amerikaanse versie kopen voor tussen de 55 en 60 Euro en dan een slechte ping voor lief nemen.