Nieuws

Moss en vervolg verschijnen op PlayStation VR2

Op dezelfde dag als dat de vr-headset zelf uitkomt

Geschreven door Michel Musters op
Zowel Moss als Moss: Book 2 komen op 22 februari naar PlayStation VR2.

Dat heeft ontwikkelaar Polyarc aangekondigd. Mensen die het pakket met de twee games reserveren en PlayStation Plus-abonnee zijn ontvangen tien procent korting. Volgens de makers moet de PS VR2 er voor zorgen dat er nieuwe manieren zijn om spelers nog meer het gevoel te geven zich in de spelwereld te bevinden, waaronder verbeterde grafische details en textures, haptische feedback en eye-tracking.

Moss en Moss: Book 2 zijn eerder al op PlayStation VR en andere vr-headsets verschenen, maar voor zover bekend is er geen manier om die versies te upgraden naar de PS VR2-edities. De game draait om een vrolijke muis genaamd Quill, die spelers begeleiden gedurende de game en samen met hem puzzels oplossen. Het unieke is dat Quill zich bewust is van het feit dat hij door de speler wordt geholpen.

Meer details over de PS VR2-versies van de games zijn op PlayStation Blog te vinden. De PlayStation VR2 verschijnt zoals gezegd op 22 februari en is alleen te gebruiken in combinatie met een PlayStation 5. De headset gaat 600 euro kosten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Jeff Minter kondigt zijn nieuwe game Akka Arrh aan PlayStation Plus dit weekend niet nodig voor online gaming op PlayStation
2

Reacties op: Moss en vervolg verschijnen op PlayStation VR2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  WinNow

  • 8 december 2022 14:24
  Steeds meer games goed om te zien. Nou nog Beat saber,Super Hot,Headmaster,Rush of Blood,Statik en I expect you to die. Wat van me persoonlijke favorieten ;).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Ulysses

  • 8 december 2022 15:18
  Blij dat PCVR binnenkort alle Unreal Engine 4/5 games support dankzij God Praydog

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.