Nieuws

Mortal Kombat X beschikbaar voor iPad en iPhone

Gratis met in-app aankopen

Geschreven door David Kers op
De game Mortal Kombat X is verschenen voor de iPad en iPhone. Op 14 april komt de game uit voor de Playstation 4, Xbox One en pc.

Dat blijkt uit de productpagina van van iTunes. Wanneer de speler een beloning vrijspeelt in de iPad- of iPhone-versie van Mortal Kombat X, kan deze overgezet worden naar Playstation 4, Xbox One of pc. Deze mobiele versie is gratis, maar maakt wel gebruik van in-app aankopen.

De franchise Mortal Kombat loopt sinds 1992 en Mortal Kombat X is de tiende titel in de reeks aan vechtspellen. Verschillende personages, zoals Reptile en Scorpion, raakten door de voorgaande delen bekend.

Ontwikkelaar Netherrealm Studios gaf tevens een lanceringstrailer van de game vrij.

Door NUtech.

Bron: NU

Dit artikel delen:

Lees meer

Mario Kart 8 gameplay-video toont verschil 150cc- en 200cc Actiefilm Need for Speed krijgt vervolg
2

Reacties op: Mortal Kombat X beschikbaar voor iPad en iPhone

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  geert1

  • 9 april 2015 13:20
  Heel snel even geprobeerd op m'n iPad. Het spel ziet er best oké uit voor een mobiele titel, maar het speelt erg simpel. Je tapt op het scherm om te slaan en krijgt af en toe de optie om te vegen en zo een sterkere move te doen. Daarnaast kun je blocken, en dat is het wel zo'n beetje. Fatalities zitten erin, maar die voer je ook uit met een enkele swipe.

  Net als Injustice op mobiel is het eigenlijk niet echt een vechtspel, maar een verzamelgame. Het vechten heeft geen enkele diepgang; het is de bedoeling dat je blijft spelen om zaken te unlocken voor de mobiele game én de volledige game (je speelt wat skins vrij). Wie Injustice op mobiel helemaal de sh*t vond, zal dit spel ook wel waarderen. Persoonlijk vind ik 't helemaal niks :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 9 april 2015 14:45
  Dit soort spellen hoort niet thuis op een mobiel of tablet. Tenzij je er een controller aan hangt zijn die niet gemaakt voor dit soort games. Ik heb niets tegen tablets en mobiel gamen hoor. Ze hebben zeker hun plek in de markt. Maar er zijn mobile games, er zijn console games en er zijn pc games. Soms overlappen ze elkaar, maar dit is er zeker geen voorbeeld van.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.