Mortal Kombat Vita krijgt tweede Challenge Tower | Gamer.nl

Mortal Kombat Vita krijgt tweede Challenge Tower | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze exclusieve modus bevat 150 extra uitdagingen. Boon maakte ook bekend dat de PS Vita-versie alle downloadbare personages van de PlayStation 3- en Xbox 360-versie bevat. Verder bevestigde hij dat Mortal Kombat op de Vita draait op 60 frames per seconde en dat de game gebruikmaakt van de speciale besturingsopties van Sony's nieuwe handheld. 

Spelers kunnen hun X-ray-aanval uitvoeren door op de bijbehorende X-ray-meter te drukken, ook is het mogelijk om met opeenvolgende vingerbewegingen Fatalities uit te voeren. De tweede Challenge Tower maakt eveneens gebruik van de aanvullende besturingsmogelijkheden. Zo zijn er twee nieuwe Test Your-uitdagingen die gebaseerd zijn op de accelerometer van de Vita. Mortal Kombat Vita verschijnt deze lente.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou