Nieuws
Mortal Kombat

'Mortal Kombat 12 heeft prioriteit boven Injustice 3 bij NetherRealm'

Dit om mogelijke problemen met licenties te voorkomen

Geschreven door Michel Musters op
NetherRealm Studios zou prioriteit geven aan de ontwikkeling van Mortal Kombat 12 boven een nieuwe Injustice-game.

Dat claimt journalist Jeff Grubb in een recente Giant Bomb-video. Vorig jaar bleek dat NetherRealm mensen aannam voor de ontwikkeling van zowel Mortal Kombat 12 als Injustice 3. Mortal Kombat 11 verscheen in 2019, terwijl Injustice 2 in 2017 verscheen - veel gamers gingen er dan ook van uit dat een nieuwe Injustice-game het volgende spel van de ontwikkelaar zou zijn.

Intussen is er echter veel onduidelijk over de toekomst van uitgever Warner Bros. Games. Eigenaar AT&T verkoopt WB Games aan WarnerMedia, dat gecombineerd gaat worden met Discovery. De deal moet medio 2022 rond zijn, maar het is nog onduidelijk in hoeverre alle studio's meegaan. Omdat dit problemen kan opleveren met de licenties rondom superhelden benodigd voor de Injustice-reeks, zou NetherRealm zich nu vooral richten op Mortal Kombat 12.

Grubb: "Dat hoor ik in ieder geval. Mortal Kombat 12 is gewoon de logische keuze, want ze weten dat die game geld in het laatje brengt, het verkoopt goed. Mortal Kombat 11 doet het goed, maar Mortal Kombat 12 gaat wanneer hij uitkomt ook goed verkopen. Je hoeft daarnaast geen Batman- en Superman-personages te gebruiken die gelicenseerd moeten worden, terwijl NetherRealm mogelijk aan een onbekende partij verkocht wordt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Ghost of Tsushima Director’s Cut moet het vooral hebben van Iki Island Oscar Isaac speelt Snake in Metal Gear Solid-film omdat hij 'van de game houdt'
0

Reacties op: 'Mortal Kombat 12 heeft prioriteit boven Injustice 3 bij NetherRealm'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.