Mortal Kombat 11-mod laat gamers in first person spelen

Mortal Kombat 11-mod laat gamers in first person spelen

Er is een mod uitgekomen voor Mortal Kombat 11 waarmee het vechtspel in een eerstepersoonsperspectief gespeeld kan worden.

Modder Ermaccer heeft MK11Hook voor de pc-versie van Mortal Kombat 11 gelanceerd. Met deze mod kunnen spelers zelf bepalen waar de camera komt te staan, alsmede hoe snel het spel loopt. Via een in-game menu kan het camerastandpunt op elk moment worden gewisseld.

Eén van de posities waarin de camera kan worden gezet, is in het personage van de speler. Op die manier krijgt de game een eerstepersoonsperspectief. Mocht dat te verwarrend zijn, dan is er ook een camera die net boven het personage van de speler zweeft. In het filmpje hieronder zijn diverse camerastandpunten te zien.

De mod is te downloaden via Github.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldig zeg dat de makers hier niet op zijn gekomen zo indrukwekkend knap ik ga snel naar github om het te downloaden wauw echt goed.

0
test

@Ollongren Waarschijnlijk zijn ze hier niet opgekomen omdat dit voor hen niet de essentie van wat MK is. Er zal in alle brainstorm momenten afgelopen jaren rondom MK vast wel andere opties voorbij gekomen zijn zoals first person en VR. Maar als de makers dit niet toevoegen wil niet zeggen dat ze er niet opgekomen zijn. Jij zou een game toch ook maken zoals jij het wilt, en als jij vind dat een game side scrolling moet zijn voor jou verhaal en beleving dan maak je je game zo. Dat een modder er dan een first person van maakt wil niet zeggen dat jij dat niet had bedacht. Enkel dat jij je game zo niet had bedoelt. Persoonlijk vind ik dit namelijk niet passen. Een game volledig verknallen. En team van MK zal bij de essentie van die serie waarschijnlijk nooit aan first person denken. En gelukkig niet. Daar hebben we modders voor. Ik hoop wel dat ze zulke mods niet gaan verbieden want het is wel leuk voor hen die dit graag willen.

0

Nu nog een Trump skin dan kan ik die lekker in elkaar beuken en zijn ruggegraat, als hij die überhaupt heeft, eruit rukken

0
test

@Ziminar Wauw, een anti-Trump opmerking. Nu ben je echt cool! Je hebt hiermee aangetoond dat je een goed persoon bent. Wat een wereld verbeteraar!

0

@Exalian-1 Dank je! Wat lief! En het is niet eens complimentjesdag.

0

Aanbevolen voor jou