Mortal Kombat 11 op Switch krijgt Day One-patch van 16GB

Mortal Kombat 11 op Switch krijgt Day One-patch van 16GB

De Day One-patch van Mortal Kombat 11 op Nintendo Switch heeft een grootte van 16GB. Ook onthult de update 13 uitbreidingen voor het vechtspel.

Twitter-gebruiker 'NWPlayer123' heeft ontdekt dat de digitale versie van Mortal Kombat 11 een grootte heeft van 22,53GB op de Nintendo Switch. Uit de bestanden kan echter worden opgemaakt dat het spel zelf maar 6,54GB is, wat betekent dat er een Day One-patch van bijna 16GB gedownload moet worden om de game te kunnen spelen.

Verder onthult de download dat er 13 uitbreidingen worden uitgebracht voor Mortal Kombat 11. De eerste hiervan staat gepland voor 22 april, wat een dag vóór de lancering van de game is en mogelijk de pre-order-bonus bevat. Fans die het spel reserveren kunnen op de dag dat het spel uitkomt aan de slag met de vechter Shao Kahn. De andere uitbreidingen hebben nog geen datum.

Gisteren werd er bovendien

Watch on YouTube

van Mortal Kombat 11 uitgebracht. In deze video wordt Kitana bevestigd als speelbaar personage in het vechtspel.

Watch on YouTube

Mortal Kombat 11 is beschikbaar vanaf 23 april voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie verschijnt in Europa op 9 mei.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Van tevoren dus weer een "half" spel kopen dus, om daarna de rest te mogen kopen. Schat zo kom je lig wel makkelijk aan je deadline.

0
test

23,609 MB aka 22.53GB.... Klopt niet met rekenen. Is ruim 23GB... :P

0

Aanbevolen voor jou