Met de release van Mafia werd de Nederlandse en Belgische pers een klein maandje geleden verrast met een knallend evenement, georganiseerd door de Benelux distributeur van Take 2; Contactdata.

Gereden in een oude schoolbus en begeleid door enkele old-timers reed het Nederlandse crème de la crème van de (game)pers door Rotterdam naar een authentieke schoepradboot waar de presentatie van Mafia in een erg gezellige ambience werd georganiseerd.

Wat er allemaal op dit mysterieuze Mafia-schip gebeurde kan je morgenavond zien op Veronica, in het programma Kink TV. Hierin zal namelijk aandacht worden gegeven aan het spel Mafia en het Nederlandse persevenement.Bericht voor gamend Nederland !

Morgenavond , donderdag 12 september , wordt de PC-game Mafia the City of Lost Heaven besproken in het jongeren TV-programma van Veronica : Kink TV.

De uitzending start 19:00 uur en staat ondera andere in het teken van computerspellen en de game Mafia in het bijzonder. De uitzending bevat o.a. een reportage omtrent het onlangs in Rotterdam gehouden Mafia Launch Event.

Uiteraard game footage en een interview met Kevin Hobson, Supervisor Q & A Take 2 Games.

CiaoWil je weten welke journalisten er tijdens deze Mafioso trip het loodje hebben gelegd, dan tune je morgenavond om 19:00 in op Veronica, Capiche?