Morgen waarschijnlijk Cataclysm-patch voor World of Warcraft | Gamer.nl

Morgen waarschijnlijk Cataclysm-patch voor World of Warcraft | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Deze patch zal World of Warcraft voor altijd veranderen", aldus Greg Street, lead systems designer van het spel. "Het eerste wat spelers zien wanneer zij inloggen na de patch, is een filmpje waarin de gebeurteni en voorafgaand aan Cataclysm worden getoond. Daarna kunnen spelers op eigen gelegenheid kennismaken met het vernieuwde Azeroth, de spelwereld van World of Warcraft. Veel van de oude gebieden zijn omgegooid, zowel qua uiterlijk als inhoud."

De verhoging van de level cap naar 85, de twee extra ra en en nog een aantal andere toevoegingen zullen pas vanaf 7 december beschikbaar zijn, via de Cataclysm-uitbreiding. Op de avond van 6 december organiseert Blizzard hiervoor een lancerings-event, bij de Mediamarkt in Rotterdam. Het evenement begint om tien uur 's avonds.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou