Morgen ook DivX-ondersteuning op de PS3 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Morgen zal versie 2.10 van de PlayStation 3-firmware verschijnen. Althans, als we de Spaanse PlayStation 3-site mogen geloven. Ook onafhankelijke bronnen die dicht bij Sony staan hebben dit bevestigd.

Wat kunnen de PlayStation 3 bezitters morgen allemaal verwachten dan? De grootste verandering wordt de DivX-ondersteuning, zodat de Xbox 360 niet langer de enige console is die deze video-codec ondersteunt. De DivX ondersteuning zal VC-1 WMV bestanden afspelen, al is het niet mogelijk om bestanden waarop copyright rust, bestanden gecodeerd met DivX 3.11 of bestanden groter dan 2 GigaByte op de PlayStation te bekijken.

Daarnaast kunnen we ook Blu-ray 1.1 en de mogelijkheid om je stem te vervormen verwachten. Het zal echter nog niet mogelijk worden om de XMB tijdens het spelen op te vragen, een optie waar door menig PlayStation 3 bezitter al lang om wordt gevraagd. Of het allemaal waar is zien we morgen, maar het lijkt er op dat de PlayStation 3 bezitters morgen weer een leuke download kunnen binnenhalen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou