Morgen grote update voor Hydrophobia | Gamer.nl

Morgen grote update voor Hydrophobia | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pure, zoals de update heet, verbetert de besturing en knoppenlayout. Ook de camera en het cover- en vechtsysteem gaan op de schop. Verder zou de bedoeling van bepaalde opdrachten na de update duidelijker moeten zijn en krijgen spelers meer zicht op hoeveel schade ze toebrengen aan tegenstanders.

Managing director Pete Jones liet weten dat Dark Energy Digital veel onderzoek heeft gedaan naar wat spelers precies tegenstond aan Hydrophobia. De studio heeft onder meer 250 recensies van het spel gelezen. "We hebben zelfs de buitenlandse recensies vertaald." De update zou veel van de problemen binnen het spel op moeten lo en, aldus Jones. "Als je een bepaald deel van het spel frustrerend vond, is dat nu helemaal opgelost en kun je het spel dus ervaren zoals wij het gewild hadden." De update valt samen met een prijsverlaging voor Hydrophobia, dat vanaf morgen 800 Microsoft-punten kost in plaats van 1200.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou