Morgen grote patch voor World of Warcraft | Gamer.nl

Morgen grote patch voor World of Warcraft | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zo verdwijnt de mana-balk van hunters volledig en is deze vervangen door een focus-meter. Ook kan de kla e die zich richt op het commanderen van beesten voortaan op locatie wi elen tu en vijf pets. Ook aan de warlock is flink gesleuteld, die na de patch voortaan geen soul shards meer als voorwerp mee hoeft te dragen, een vaak gehoorde klacht over zijn kla e.

De volledige lijst van aanpa ingen aan de kla en is te vinden op WoW Insider. Verder zijn ook het glyph- en guildsysteem op de schop gegaan en is er een nieuw systeem in het leven geroepen om wapens en uitrusting te hervormen om zo hun karakteristieken aan te pa en.

De derde uitbreiding voor World of Warcraft, Cataclysm, ligt vanaf 7 december in de winkels en krijgt een adviesprijs van 34,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou