Zoals gebruikelijk zal Clanbase ook dit jaar een tweede Eurocup finale organiseren waar eindrondes worden gespeeld van Unreal Tournament, Quake3 en Counter-Strike.

De voorrondes van dit internationale toernooi zijn op internet gespeeld en de winnaars zullen 12 en 13 januari in Rotterdam (in de Quakepub) voor de hoofdprijs spelen. Wat deze prijs precies is, valt helaas niet te vinden op de officiele site.- voor Unreal Tournament CTF: reGeneration (rG) uit Nederland, en iNzanE (iNz) uit Duitsland. De finale wordt gespeeld op zaterdag om 21u.

- voor Quake 3 Deathmatch: Quad Peoples Org (QPO) uit Zweden, Schroet Kommando (SK) uit Duitsland, Unreal (UNR) uit het Verenigd Koninkrijk en Vikings (V) uit Denemarken. Deze vier teams spelen een tornooi tegen elkaar dat bijna de hele zaterdag voor de UT finale in beslag zal nemen. De voorlaatste match en de finale worden op zondag gespeeld, om 11u en 14u.

- voor CounterStrike: Nordic Division (ND) uit Zweden, en Deutshlands kranke Horde (DkH) uit Duitsland. De finale wordt gespeeld op zondag om 17u.

Mocht je de gelegenheid niet hebben om naar Rotterdam te reizen dan kan je de finale ook via internet volgen.

Hoe dat precies in zijn werk gaat kan je op de Eurocup site lezen.