Moon Studios-CEO over beschuldigingen: 'Ik heb het verpest'

Moon Studios-CEO over beschuldigingen: 'Ik heb het verpest'

Moon Studios-CEO Thomas Mahler biedt op Twitter zijn excuses aan voor de beschuldigingen richting een aantal ontwikkelaars.

Eerder deze week plaatste Mahler een bericht op forum ResetEra waarin hij Fable-bedenker Peter Molyneux, No Man's Sky-ontwikkelaar Sean Murray en Cyberpunk 2077-makers CD Projekt Red onder andere 'leugenaars' noemt.

"Het maakt niet uit of slangenolie lekker smaakt. Verkoop me geen features die niet bestaan. Schets geen beeld dat niet bestaat. Lieg niet tegen me. Je naait spelers Je naait journalisten (die moeten beter weten, dus schaam je) en je naait andere ontwikkelaars", zei Mahler onder andere in het bericht.

Nu biedt hij op Twitter zijn excuses aan voor 'de toon' van het bericht.

"Nu, een dag later, heb ik de reacties gelezen en ik zie in dat ik niet bedachtzaam was in de manier waarop ik mijn gedachten deelde, noch koos ik de juiste toon en het juiste platform. Na dit draadje heb ik intern een lange conversatie gehad, en ik representeerde Moon Studios niet zoals ik had moeten doen."

Mahler sluit zijn verhaal af door te benadrukken dat hij 'niet respectvol' was en zijn excuses aan te bieden. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Excuses voor het zeggen van de waarheid. Welkom in 2021.

0
test

@Frezzle volledig mee eens hoor...denk ook dat dit onder druk is gebeurd.

0

@Frezzle Het is ieder toegestaan om persoonlijke vijanden te maken. Ik kan het niet aanraden vooral als je er letterlijk niets mee opschiet, maar als je er zin in hebt dan moet je het vooral doen. Maar! Als dat ten kosten gaat van het bedrijf waar je voor werkt... dan liggen de feiten net even anders.

0
test

Misschien niet rondhangen op zo'n raar extreemlinks forum? Dan kom je ook niet in de verleiding om mee te gaan in hun hysterie. Je bent toch directeur van een succesvol bedrijf. Verdoe je tijd dan niet met dit soort knulligheid. Kinderachtig gedoe.

0

@Ollongren Wat een onzin. Rechts of links heeft hier toch niks mee te maken. Iemand kan er wat van vinden ongeacht politieke voorkeur.

0
test

@SubsidedLemon als je tussen dat soort extremistisch volk rondhangt ga ja vanzelf rare dingen roepen. Dat heeft ermee te maken. Of het extreemlinks of extreemrechts is, maakt geen verschil, dat klopt.

0

@Ollongren wie zegt dat hij rondhing op een extreem links forum? Hij had gewoon gelijk, ontwikkelaars die valse beloftes maken mogen daar best eens een keer de consequenties van ondervinden. Het feit dat je die leugens accepteert is pas vreemd

0
test

@Ziminar dat zeg ik, check de bron maar eens. Het feit dat hij daar discussies kon starten èn geverifieerd was zegt dat hij daar al lang rondhing. Je laatste zin is gewoon een domme aanname van jou over mij. Mag je je excuses voor aanbieden.

0
test

@Ollongren Wat een onzin reactie zeg! Wat heeft een rechtse of linkse politieke voorkeur hier nou weer mee te maken??

0
test

@Akira als directeur gedraag je je als directeur. Tussen antifa-minnend volk begeven hoort daar niet bij. Daar blijf je verre van.

0

Aanbevolen voor jou