Nieuws
Monster Hunter World Iceborne

Pc-versie van Monster Hunter World: Iceborne krijgt releasedatum

Komt in januari naar pc

Geschreven door Dagmar De Groot op
Eerder dit jaar is Monster Hunter World: Iceborne uitgekomen op PlayStation 4 en Xbox One, met de belofte dat het later ging uitkomen op pc. Daar is nu de releasedatum van bekend.

Monster Hunter World: Iceborne komt 9 januari 2020 uit voor pc, eerder was al bekend dat het ergens in januari werd, maar nu weten we ook de dag. Een nieuwe trailer toont wat pc-spelers te wachten staat met de komst van de Iceborne-uitbreiding. De pc-versie bevat ondersteuning voor een texture pack met hoge resolutie, 4K en ongelimiteerde framerate, ondersteuning voor ultrabrede schermen, DirectX 12-ondersteuning en verbeterde muis- en toetsenbord besturing.

Spelers die een pre-order plaatsen ontvangen het speciale Yukomo-pantser. De deluxe editie krijgt ook nog wat bonussen, zoals het Silver Knight-pantser. Iceborne introduceert verder ook een hoop nieuwe quests, zoals de Velkhana-quest. Velkhana is een Legendery Elder Dragon die te vinden is bij The Elder’s Recess. Naast de Velkhana-quest zijn er ook nieuwe hunts: de Banbaro -, de Tigrex- en de Great Jagras-hunt.

Elke quest heeft een andere moeilijkheidsgraad en voor elke quest die de speler afrondt, ontvangt hij/zij een ‘commendation pack’ wanneer de dlc lanceert. Commendation packs beschikken onder andere over items zoals potions en lifepowders.

Monster Hunter World: Iceborne-dlc is vanaf 9 januari 2020 beschikbaar voor pc. De dlc is reeds beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De Monster Hunter World-game is

Dit artikel delen:

Lees meer

Kan Diablo 4 BlizzCon redden? Echt lijkende gezichten Ajax-spelers in Fifa 20
1

Reacties op: Pc-versie van Monster Hunter World: Iceborne krijgt releasedatum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Shinjite

    • 26 oktober 2019 17:15
    De trailer ziet er leuk uit. Heb zelf nog nooit een monster hunter game gespeeld en zou het opzich wel is willen proberen om te kijken wat het nou precies is. Eerst the outer worlds.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.