Nieuws
Monster Hunter World

Capcom verkoopt 2,5 miljoen exemplaren Monster Hunter World-dlc in eerste week

Game sinds lancering 13,5 miljoen keer verkocht

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Iceborne, de premium uitbreiding van Monster Hunter World, heeft in zijn eerste week meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Dit meldt ontwikkelaar Capcom.

Capcom lanceerde Iceborne op 6 september en heeft sindsdien al 2,5 miljoen exemplaren over de toonbank zien gaan. Capcom zegt deze cijfers te hebben verkregen via de digitale verkopen op de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast worden ook de verkopen meegerekend van Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, waarin de basisgame en de uitbreiding inbegrepen zijn.

Monster Hunter World

Met de huidige verkoopcijfers van de uitbreiding op de PS4 en Xbox One kan dit veel goeds betekenen voor wanneer de uitbreiding lanceert op de pc. Monster Hunter-liefhebbers op de pc moeten namelijk wachten tot januari totdat daarop dezelfde content beschikbaar is. Met de lanceringen van grote games als Borderlands 3 en Gears 5 levert Capcom een goede prestatie als gekeken wordt naar het aantal verkochte exemplaren.

Afgelopen juni werd nog bekend dat ontwikkelaar Capcom sinds de lancering van Monster Hunter World in 2018 al meer dan 13,1 miljoen exemplaren verkocht heeft. Met de lancering van de pc-versie van Iceborne in januari kan dit aantal voorlopig nog stevig toenemen.

Monster Hunter World is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. De uitbreiding Iceborne is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4 en lanceert in januari 2020 voor pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

De endgame van Borderlands 3 houdt je nog lang bezig Attractiepark Super Nintendo World opent aankomende lente zijn deuren
2

Reacties op: Capcom verkoopt 2,5 miljoen exemplaren Monster Hunter World-dlc in eerste week

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Clausbmf666

  • 13 september 2019 16:58
  Heb 12 uur in de game zitten. Maar kom niemand tegen? Ook joinen is er niemand op de ps4. Hoe kan dat?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  EdwinS

  • 14 september 2019 07:11
  de servers zijn/waren in onderhoud

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.