Nieuws
Monster Hunter

Monster Hunter World-bèta exclusief voor PS Plus-leden

Meer content voor PlayStation 4

Geschreven door Eline Oosterloo op
De Monster Hunter World-bèta in is december alleen speelbaar voor PlayStation Plus-leden.

Gisteren liet Capcom weten dat Aloy uit Horizon Zero Dawn als speelbaar personage naar Monster Hunter World komt, maar dan wel exclusief voor PlayStation 4. Nu is bekend dat de bèta van de game alleen speelbaar is voor PlayStation Plus-leden en dus niet voor pc of Xbox One verschijnt.

De bèta loopt van 9 tot 12 december en bevat drie missies die zowel alleen als samen te spelen zijn via online multiplayer tot vier spelers. Twee van deze missies spelen zich af in The Great Forest, terwijl de laatste plaatsvindt in Wildspire Waste, wat lijkt op een woestijngebied. Spelers van de bèta kunnen jagen op Great Jagra, een Anjanath en een gepantserde Barroth.

Met de onthulling van deze informatie is ook een trailer van Monster Hunter: World uitgebracht, genaamd Rotten Vale, die hieronder te zien is. Monster Hunter: World komt op 26 januari 2018 uit voor PlayStation 4 en Xbox One, waarna de pc-versie later verschijnt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fabrikanten laten eigen varianten GTX 1070 Ti zien 'Super Mario Odyssey verkoopt meer dan 2 miljoen exemplaren binnen drie dagen'
3

Reacties op: Monster Hunter World-bèta exclusief voor PS Plus-leden

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • casualkiller

  • 31 oktober 2017 14:11
  Zal dit de Monster Hunter worden waar ik eindelijk in kan raken ? Ik wil de game zo graag to fvinden maar elke keer wordt ik doodmoe van alle mechanics en vaagheden ;) (heel wat MH's geprobeerd, van de ps2/psp tot 3ds )

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Sven

  • 31 oktober 2017 21:26
  @casualkiller haha, same here

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • pedra

  • 2 november 2017 22:59
  ik zie niet wat er nou leuk aan de game is….. je doet bijna geen damage. zelfs arena effecten doen niks. je krijgt bijna geen damage of anders krijg je genoeg tijd om het the healen want the monsters hebben het concentratievermogen van een eekhoorn. de gevechten duren lang waardoor het totaal niet spannend is. lijkt me zelfs onwijs saai spel. kan iemand de charme van dit spel aan we uitleggen?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.