Monster Hunter: World 6 miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Monster Hunter: World 6 miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Capcom kondigt aan dat Monster Hunter: World wereldwijd 6 miljoen keer is verscheept. Drie dagen na de release van de game had Capcom aangekondigd dat ze 5 miljoen exemplaren hadden verscheept.

Monster Hunter: World heeft uit alle Capcom-titels het snelst de 6 miljoen aangetikt. Het aantal verscheepte kopieën is inclusief alle digitale downloads. Zo valt te lezen in een persbericht op Capcom Investors Relations-website.

Uit de laatste cijfers van Media Create valt te lezen dat 1,591,356 kopieën bestemd waren voor de Japanse markt.

Capcom heeft in hetzelfde persbericht bekendgemaakt dat een nieuwe update wordt doorgevoerd. Op de PS4 is dit versienummer 1.05 en op Xbox One is dit 1.0.0.10. Alle veranderingen zijn hier te lezen.

Daarnaast wordt de eerdere Horizon Zero Dawn cro over-quest vervolgd. Met deze quest kunnen de benodigde materialen worden verzameld waarmee de armor en boog van Aloy kunnen worden gemaakt. Deze quest is exclusief beschikbaar voor de PS4.

Monster Hunter: World verscheen 26 januari voor de PS4 en Xbox One. Een versie voor de pc is deze herfst beschikbaar. In onze review lees je alles over deze toegankelijkste Monster Hunter-game ooit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou