Monster Hunter Tri krijgt downloadbare quests | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na de release van de game worden er door Capcom gaandeweg zogenaamde Event Quests, Gigantic Monster Quests en Arena Quests toegevoegd. De Gigantic Monster Quests zijn mi ies die slechts voor één dag beschikbaar zijn. De speler en zijn metgezellen moeten binnen die dag een gigantisch monster afmaken. In Arena Quests moeten twee spelers een relatief eenvoudig monster afmaken. Het draait in deze opdrachten voornamelijk om het zo snel mogelijk afronden van de taak, om een hogere beloning te krijgen. Om aan de Event Quests te kunnen meedoen, moeten spelers een bepaald niveau hebben bereikt. 

Op de site van Capcom Unity wordt op de eerste vrijdag van iedere maand een schema neergezet met de planning van de quests.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou