Nieuws

Monster Hunter Stories 2-update verschijnt donderdag

Met onder andere nieuwe monsters en co-op missies

Geschreven door Michel Musters op
Aanstaande donderdag komt update 1.4.0 voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin uit. Capcom heeft ook een trailer voor de update uitgebracht.

Met de vierde grote update worden de monsters Molten Tigrex en Dreadking Rathalos toegevoegd. Ook bevat het diverse nieuwe missies en zijmissies voor co-op-gameplay. Daarnaast worden er diverse kleinere aanpassingen gemaakt aan de game. Gematsu heeft een complete lijst met alle patch notes voor zowel de Switch- als pc-versie van de game online staan.

In Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin zorgen spelers samen met personages Navirou - uit het eerste deel - en Ena voor een ei waaruit een Rathalos verschijnt. Het beest, genaamd Razewing Ratha, en de vooroordelen die daarbij komen kijken staan centraal in de game.

Gamer.nl beloonde de game met een 8,5: "Monster Hunter Stories 2 een spin-off noemen doet de game tekort.. Deze Monster Hunter-jrpg is uitmuntend op alle vlakken die belangrijk zijn voor een game binnen het genre, van de spectaculair geanimeerde tussenfilmpjes, tot het diepgaande maar makkelijk vatbare vechtsysteem waar het Monster Hunter-dna op fantastische wijze in is vervlochten. Bovenal is het een geweldige introductie tot de serie, dat Monster Hunter ook toegankelijk maakt voor een jonger publiek."

Dit artikel delen:

Lees meer

'Game Boy-games komen nog steeds naar Nintendo Switch Online' Activision Blizzard gaat door werkcultuur getroffen werknemers betalen
0

Reacties op: Monster Hunter Stories 2-update verschijnt donderdag

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.