Nieuws
Monster Hunter Stories 2

Monster Hunter Stories 2 inmiddels een miljoen keer verscheept

Game is sinds 9 juli verkrijgbaar op Switch en Steam

Geschreven door Michel Musters op
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is wereldwijd inmiddels een miljoen keer verscheept.

Dat heeft Capcom aangekondigd. Onder dat aantal rekent Capcom tevens de digitaal verkochte exemplaren. Wings of Ruin lanceerde op 9 juli voor Nintendo Switch en Steam.

In Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin zorgen spelers samen met personages Navirou - uit het eerste deel - en Ena voor een ei waaruit een Rathalos verschijnt. Het beest, genaamd Razewing Ratha, en de vooroordelen die daarbij komen kijken staan centraal in de game.

Gamer.nl beloonde de game met een 8,5: "Monster Hunter Stories 2 een spin-off noemen doet de game tekort.. Deze Monster Hunter-jrpg is uitmuntend op alle vlakken die belangrijk zijn voor een game binnen het genre, van de spectaculair geanimeerde tussenfilmpjes, tot het diepgaande maar makkelijk vatbare vechtsysteem waar het Monster Hunter-dna op fantastische wijze in is vervlochten. Bovenal is het een geweldige introductie tot de serie, dat Monster Hunter ook toegankelijk maakt voor een jonger publiek."

Monster Hunter Stories 2

Dit artikel delen:

Lees meer

Run je eigen krant met News Tower van Nederlandse Studio Nul Games Valve lijkt zich niet druk te maken over stick drift op Steam Deck
0

Reacties op: Monster Hunter Stories 2 inmiddels een miljoen keer verscheept

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.